Skocz do zawartości

Zacisk m396

Blazej25

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, mam problem z zaciskiem m396 ponieważ zaczął mi przeciekać delikatnie jeden tłoczek i teraz mam pytanie czy bawić się w nowe uszczelniacze tłoczków czy kupić jakiś nowy zacisk? Jaki ewentualnie byłby kompatybilny z oryginalną klamką? Z góry dziękuję

Napisano

Chyba nie ma uszczelek do tego modelu. Poczytaj na forum, ogólnie jest zatrzęsienie wątków w tym temacie, bo to ostatnio temat "na topie".

Napisano

Właśnie pisałem do GG TRADING i mają takie uszczelnienia więc się zastanawiam czy reanimować stary zacisk czy coś nowego kupić. Czytałem troszkę ale wszyscy piszą o tym aby kupić nowe, a mi zależy żeby obie klamki były takie same. A poza tym zależy mi też na mocniejszej sile hamowania zaznaczam, że metaliki mam ale siła mnie niezadowala.

Napisano

Tak naprawdę to właśnie klamka odpowiada za siłę hamowania ( no nie w 100% ale można tak uogólnić), więc może warto jednak kupić cały zestaw? Ja już wiem że jak moje wyzioną ducha to kupię pewnie model 675, chociaż mam swoje 396 ze starszego rocznika i nie mogę o nich złego słowa powiedzieć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...