Seventy Napisano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Witam. Mam dylemat, a mianowicie mam do wyboru dwa rowery. Jeden na Tiagrze (2015) waga 8.3kg Drugi na Tiagrze (2016) waga 8.5kg Różnica cen między rowerami to 800zł. Czy warto dopłacić do nowszej Tiagry ? Czy jako amator odczuję dużą różnicę w komforcie jazdy ? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Nowa tiagra działa DOBRZE ( ta stara z oryginalnymi pancerzami sh*tmano nie da się czasem wyregulować ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joesatch Napisano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Nowa Tiagra 10rz chodzi świetnie i pomiędzy nią a starszą wersją odczujesz różnicę, bardziej jako amator bym się zastanawiał czy odczujesz te 200g Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seventy Napisano 22 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Bardziej mi chodzi o to czy warto dopłacić te 800zł Rower to Kross vento 5.0 w wersjach z 2015 i 2016. 800zł to nie mało,dlatego przed zakupem wolę się zapytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Wygląd bezapelacyjnie przemawia za nowszą wersją. Jak różnią się tylko i wyłącznie tym to według mnie nie warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seventy Napisano 22 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Z tego co wiem to manetki różnią się wewnętrznym prowadzeniem linek. Tak z wyglądu dużo bardziej mi się podoba ale nie wiem czy to przemawia za tym by dołożyć 800zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 za +800 zł w życiu bym nie chciał nowej tiagry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kforum1 Napisano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Ja mam tiagrę 2016 i potwierdzam chodzi cudnie (jestem po prawie 2 tyś) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 a ja jestem po pół litra i dalej bym nie dopłacał, lepiej zainwestować w lekkie koła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seventy Napisano 24 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Stargowałem cenę z nowej wersji i kupiłem. Teraz tylko czekam na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joesatch Napisano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Brawo TY !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.