ponuryrybak Napisano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Wyjezdzam w sobote 27 sierpnia z Wloclawka pociagiem do Kolobrzegu. Promem na wyspe. Tam robie na spokojnie petle dookola wyspy (2dni po 55km). Zaliczam sledzia, polnocne wybrzeze i to na co starczy czasu, 30 sierpnia wracam. Jade na Ardentach 2.2" takze bedzie czas na podziwianie urokow wyspy. Nocuje na polach namiotowych. Ktos, cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 jaka jest cena takiej wyprawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ponuryrybak Napisano 23 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 140 prom + 25 rower czyli okolo 320zl prom w obie strony. Okolo 50zl/noc pole namiotowe. Bez szalenstw. Pociag bedzie mnie kosztowal 130zl lacznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek040982 Napisano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Okolo 50zl/noc pole namiotowe Są tańsze pola namiotowe. Akurat Ja i moja grupa nocowaliśmy na dziko , da się tylko trzeba pilnować żeby nikt nie widział tego noclegu , ale dwie osoby z naszej wyprawy korzystały właśnie z pól i mówili że znaleźli pola za 40 złotych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axis Napisano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Cześć, mam takie pytanie... Jest to dosyć popularny kierunek na rower, ale ja osobiście nie mogę znaleźć w necie nic ciekawego, co można robić na tej wyspie. Może nakierujecie mnie, co tam jest ciekawego dla rowerzystów? Góry, single, szlaki widokowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zientas Napisano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Co można robić na tej wyspie? Jeśli jedziesz rowerem to na pewno można tam jeździć rowerem. Można też chodzić na piechotę i zwiedzać na własnych butach. Jeżeli masz uprawnienia nurkowe to można też tam nurkować, w okolicy podtopionych jest kilka fajnych wrakow Jedyne na co trzeba uważać to to że prom z Kołobrzegu kursuje tylko przy dobrej pogodzie, jeśli będąc na wyspie zostaniecie gorsza pogoda to twój prom na którym byłeś umówiony nie wpłynie, tak samo może nie wypłynąć następnego dnia i jeszcze następnego, więc z tym trzeba się liczyć że do pracy można je zdążyć Wysłane z mojego YOGA Tablet 2-1050L przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.