PanChow Napisano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Witam serdecznie! Mam mały dylemat-rozglądam się za trekkingiem do ok.2000 zł na trasy od 30 do kilkuset kilometrów i nie wiem który by był lepszym wyborem. Osobiście mam dwóch kandydatów: Kross TransAlp i Romet Wagant 4.0 Czym one się tak właściwie od siebie różnią?Jestem niestety zielony jeżeli chodzi o mechaniczną stronę rowerów Jeżeli znacie jeszcze jakieś inne trekkingi ew.crossy w okolicach 2000zł godne polecenia to piszcie. Proszę i z góry dziękuje za porady/propozycje. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Może Kross Trans Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanChow Napisano 20 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 A czy jest wart dopłacania 7 stówek?Bo transalp'a moge mieć za 1700 zł,a arctice za 2400 zł i nie wiem czy się to jakoś kalkuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Widziałem gdzieś taniej.Jak znajdę to podeślę link.700 to bym nie dopłacał.Jaki rozmiar interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanChow Napisano 20 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Ciężko mi powiedzieć ale mam 1.70 wzrostu także coś z mniejszych ram zdecydowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit404 Napisano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Moim zdaniem warto. Mam i sobie chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi