mattrick Napisano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Cześć, szukam roweru dla początkującego szosiarza - dlatego też w sumie skłaniam się ku przełajówkom. Rower będzie głównie używany do jazdy po mieście (dojazd do pracy +ew. wycieczki). Do tej pory jeździłem na swojej starej Meridzie przystosowanej do XC (a właściwie całkiem przeze mnie przerobionej) i jednak szukam czegoś czym wygodniej się jedzie po asfalcie. :-P Dodatkowe wymaganie to udźwig 100kg/180 cm. Czy używany czy nowy to mi w sumie obojętnie - jednak po latach składania samemu wolałbym żeby wsiąść i bezproblemowo jechać - już nie mam czasu na dłubanie samemu. Do tej pory najbardziej skłaniałem się ku modelowi Giant Anyroad 2, ale po to piszę tutaj, żeby posłuchać opinii mądrzejszych ode mnie. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TOFANPL Napisano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Zerknij na GT Grade (nie wiem ktory model zmiesci sie w budzecie, geometria ramy jest identyczna we wszystkich). Jest to jedna z lepszych opcji przelajowych dostepnych w naszym kraju. Jezdzilem na nim chwile, ale gdy chcialem kupic to nie bylo dostepnego mojego rozmiaru i kupilem przelaja od speca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Hej, mam takiego Treka do sprzedania http://www.forumrowerowe.org/topic/208067-rower-trek-crossrip-comp-2015-shimano-105-3x10s-szosa-gravel-przelaj-city/ może Cie zainteresuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mattrick Napisano 25 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Dzięki za link, odezwę się w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.