Skocz do zawartości

[Sakwa] Sakiewka za 10 zł

Yatar

Rekomendowane odpowiedzi

Jest sens kupować tą sakwę ? : http://allegro.pl/torba-sakwa-rowerowa-na-rower-rame-dwustronna-i6167314431.html

Mam zamiar trzymać w niej klucze,portfel,telefon, ewentualnie kanapkę i mały bloczek papieru&długopis.

Nie chcę ze sobą targać plecaka na krótkie przejazdy 10-20 km

Nie wydaję mi się że jest sens aby wydawać więcej pieniędzy

To w czym masz problem? Za taką sumę kup, jak się nie sprawdzi to nie żal takiej kwoty, a bedziesz wiedział czym zawiodła, czego brakowało i następną kupisz lepsza lub cos innego. Ja tak zrobiłem z torbą/mapownikiem/na telefon za 12 zł póki co jedzi ze mna od wiosny i po za przecieraniem się w jednym miejscu i tym, ze czasem na tej ramie się przechyla nie co co mnie na początku irytowało, jest ok, no ale to była tania podróba, a w "oryginałach" widzę w czym rzecz czemu sie przechyla i ociera, ale co tam w innych sprawach sie sprawdza i póki sie nie porwie czy cos nie wydarzy to pojeździ ;) 

Zależy jeszcze jak gruby portfel i pęk kluczy ;) no i jak obfita kanapka ;) 

Ja mam dwie torebki, ww. na ramie i jedną pod ramą i spokojnie obładuje w nei gruby portfel, spory pek kluczy, moltitoola, czesto 2 kanapki do pracy, telefon, czasem jeszcze dodatkowo rękawiczki jeżdżą i etui, takie twarde, z nakładkami przyciemnianymi na okulary.... a jak to wlezie to zależy od konfiguracji...jakos da sie upachać ;) 

Podejdź do jakiegos rowerowgo i obejrzyc cos podobnego, jak będzie duzą róznica w cenie, a towar zblizony.... to wiesz gdzi emozęsz kupić ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...