Yatar Napisano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Jest sens kupować tą sakwę ? : http://allegro.pl/torba-sakwa-rowerowa-na-rower-rame-dwustronna-i6167314431.html Mam zamiar trzymać w niej klucze,portfel,telefon, ewentualnie kanapkę i mały bloczek papieru&długopis. Nie chcę ze sobą targać plecaka na krótkie przejazdy 10-20 km Nie wydaję mi się że jest sens aby wydawać więcej pieniędzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 To w czym masz problem? Za taką sumę kup, jak się nie sprawdzi to nie żal takiej kwoty, a bedziesz wiedział czym zawiodła, czego brakowało i następną kupisz lepsza lub cos innego. Ja tak zrobiłem z torbą/mapownikiem/na telefon za 12 zł póki co jedzi ze mna od wiosny i po za przecieraniem się w jednym miejscu i tym, ze czasem na tej ramie się przechyla nie co co mnie na początku irytowało, jest ok, no ale to była tania podróba, a w "oryginałach" widzę w czym rzecz czemu sie przechyla i ociera, ale co tam w innych sprawach sie sprawdza i póki sie nie porwie czy cos nie wydarzy to pojeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yatar Napisano 20 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 A myślisz że wszystko się do niej zmieści ? ma 2l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Nie wiem skąd te 2 litry ale nie ma tyle Parę podobnych torebek na ramę widziałem nie raz i miejsca jest tam niewiele - zmieści się dętka czy jakieś łatki, telefon, batonik i niewiele więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Zależy jeszcze jak gruby portfel i pęk kluczy no i jak obfita kanapka Ja mam dwie torebki, ww. na ramie i jedną pod ramą i spokojnie obładuje w nei gruby portfel, spory pek kluczy, moltitoola, czesto 2 kanapki do pracy, telefon, czasem jeszcze dodatkowo rękawiczki jeżdżą i etui, takie twarde, z nakładkami przyciemnianymi na okulary.... a jak to wlezie to zależy od konfiguracji...jakos da sie upachać Podejdź do jakiegos rowerowgo i obejrzyc cos podobnego, jak będzie duzą róznica w cenie, a towar zblizony.... to wiesz gdzi emozęsz kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.