Gość Napisano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Witam, szybkie pytanie: czy warto wymieniać Recona Silver TK Solo Air na Rebę RL Solo Air? Mam możliwość kupienia tej reby za około 1000 zł. Aktualny amortyzator mimo źle ustawionego SAG-u (nie mam pompki i czekam z tym do przeglądu) sprawuje się nieźle i problemów z nim nie mam... nie mam jednak manetki na kierownicy. Zestawik taki to jakieś 300-400 zł, a wspomniana reba ma to w zestawie. Słyszałem o niej sporo pozytywnych opinii, więc jeżeli warto zmienić z myślą o użytkowniu na dłuższy czas + potem sprzedać Recona... to jestem gotowy się skusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Warto , oprócz wagi (ponad 0,5 kg lżej) masz zdecydowanie lepiej działający tłumik Motion Control. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi