Myszator Napisano 19 Sierpnia 2016 Napisano 19 Sierpnia 2016 Chłopaki wpisujcie jakie znacie modele kół 27.5 + Przód... 110 x 15 Boost Tył... 148 x 12 Boost No i najważniejsze. Mocowanie tarczy na 6 śrub Coś tam troszku szperałem po internetach, ale zapytam fachowców. Ogólnie mile widziane koła z prostymi szprychami, i czarne : ) No i przy okazji możecie wpisać opony jakie możecie polecić. Maksymalny rozmiar to 2.8. P. S Chyba dobrze nabazgroliłem wymiar piast. Bo taki wymiar ma...Rock Shox Pike 27.5 + / Dartmoor Prime 27.5 + : )
gtb Napisano 19 Sierpnia 2016 Napisano 19 Sierpnia 2016 A nie lepiej złożyć coś na DT 350 (są wersje boost) ? Wyjdzie taniej i lepiej niż gotowce , napisz do @@dawid, dobierze ci najlepiej komponenty pod twoje potrzeby i budżet.
Myszator Napisano 19 Sierpnia 2016 Autor Napisano 19 Sierpnia 2016 Dzięki. Już " cuś " znalazłem po Twoim wpisie. Jak będę miał sprawę, to nabazgram do Dawida : ) : )
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.