-
Podobna zawartość
-
- 3 odpowiedzi
- 388 wyświetleń
-
- 6 odpowiedzi
- 518 wyświetleń
-
- 6 odpowiedzi
- 3 478 wyświetleń
-
[wybór roweru] prośba o pomoc z podjęciem decyzji
Przez Szymon123,
- wybór roweru
- rower mtb
- (i 2 więcej)
- 22 odpowiedzi
- 5 294 wyświetleń
-
- 9 odpowiedzi
- 789 wyświetleń
-
Pytanie
Gość Goodi
Witam serdecznie forumowiczów i od razu przejdę do rzeczy, a więc... Ostatnio wpadłem na pomysł zmiany roweru, do tej pory od stycznia 2013 jeździłem na KROSS Level A6 z 2013 roku na kołach 26" (taki wybór bo rama miała nieco większą wytrzymałość a ja ważyłem 136 kg ) i było fajnie dopóki nie wsiadłem na 29". Od tej pory chodzi mi po głowie zmiana całego roweru na po prostu większy. Obecnie ważę 92 kg przy 190 cm wzrostu, byłem dzisiaj w serwisie wymienić jakieś tam elementy w swojej bestii i zapytałem o rower na kołach właśnie 29". Sprzedawca polecił mi takie cuś - http://kastor-bike.pl/p/1346/10911/rower-stevens-applebee-29-quot-black-2016-xc-aluminium-mtb-rowery-stevens-2016-rowery.html (to tylko link do roweru a nie sklepu w którym byłem ). Pierwsze pytanie - marka Stevens, co to za marka? Jakieś opinie, na przykład więcej pochlebnych niż tych drugich o tej marce? Ewentualnie jeżeli to szajs (ale ponoć na fajnym osprzęcie) to na co innego popatrzeć w podobnym przedziale cenowym, jeżeli będzie nieco droższy to ok, wolę dopłacić do czegoś dobrego niż pluć sobie w brodę później, że pożałowałem 300 złotych...
Z góry dziękuję jeżeli komuś będzie się chciało mi odpisać na moje pytanie przy takiej fajnej pogodzie
Goodi
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.