KarolTorpeda1987 Napisano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Witam mam nowy amortyzator i mam problemy z blokadą . Zobaczcie to na filmiku co źle składam , że to nie działa ? Mam do niego instrukcję i tam nic nie pisze o blokadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 dla mnie to wygląda jakbyś źle instalował sprężynę. Tapnięte z mojego Mi3. jeśli napisałem coś dziwnego to wina autokorekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 19 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Sprawdź,czy postępowałeś zgodnie z instrukcją montażu http://www.ridefox.com/help.php?m=bike&id=145 http://www.ridefox.com/help.php?m=bike&id=524 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolTorpeda1987 Napisano 19 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Sprawdź,czy postępowałeś zgodnie z instrukcją montażu Bike Help Center | FOX Bike Help Center | FOX Z tej instrukcji wynika ze odwrotnie ja to montuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolTorpeda1987 Napisano 15 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Amorek przy blokadzie się lekko ugina nie jest zablokowany tak bardzo twardo , czy to jest prawidłowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fonika Napisano 15 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Powinien być dość twardy, osłabienie działania blokady może sugerować zapowietrzenie tłumika. Dla pewności warto udać się do serwisu bo jak będziesz jeździł na zapowietrzonym tłumiku to może się to skończyć pęknięciem bladera (takiej membrany w tłumiku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 21 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Dlaczego w amorze FOX linka do manetki jest puszczana z tyłu widelca ?? Jest tego jakies uzasadnienie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fonika Napisano 23 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Nie musi być z tyłu, można ustawić inaczej. Może wolą puszczać linkę dołem (nie jak na większości zdjęć przodem mimo linki skierowanej do tyłu), żeby tak nie wystawała z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi