alwaro86 Napisano 19 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 nowa rura 300zl wysylka Anglia - Polska... niewiem ale nie malo... Nie jestem zdesperowany I tak mam ochote na sztywny widelec, a ten chcialem tylko dla tego, ze cena..., kazdy by sie skusil! Temat zamkniety Wlasnie zamawiam widelec eXotic... Mialem brac Mosso ale zmienilem zdanie Pozdro Widelec zamowiony 400zl czy warto? okaze sie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Karbon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alwaro86 Napisano 19 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Drogi Filipie, Kupilem amelinowe na kolo 26" pod v brake (29" nie znacznie drozsze) zaplacilem dokladnie £79.98 - okolo 400zl Carbonowe na v brake kosztuje £125 - okolo 625zl Carbonowe na tarcze okolo £100 czyli okolo 500zl Budzet na ten rowerek jest malutki, skladajac rower od podstaw z czesci nowych dowiedzialem sie, ze budowanie roweru od podstaw jest nie oplacalne, ale w tym wypadku chodzilo o zabawe, mozna powiedziec, ze juz sie duzo nauczylem, a na koniec ten rower i tak oddam swojej drugiej polowce , a na nastepny rok chce sobie kupic nowy rower, ale bede juz potrafil zrobic cos sam . Jeszcze pare rzeczy musze dokupic, ale juz nie duzo mi zostalo, mysle ze w nastepnym miesiacu juz bedzie gotowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artfal Napisano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 ostatnio miałem podobny dylemat. co myślicie o adapterach przedłużających rurę sterową ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.