Wojti Napisano 15 Września 2006 Udostępnij Napisano 15 Września 2006 czy ktoś z was używał hampli hayes sole proszę o opinie. czy nadają się do maratonów i enduro? jak się spisują w porównaniu do magur hs race line? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 15 Września 2006 Udostępnij Napisano 15 Września 2006 sole maja jeden ruchomy tlok w zacisku. to sposob na oszczednosc i nizsza cene. ja majac do wyboru takie hamulce to wolalbym kupic doskonalszy model czyli z dwoma ruchomymi tlokami -np shimano deore 535 z tarczami za nie wiecej niz 600 zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avalanche Napisano 15 Września 2006 Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Było juz pare tematow na temat tych hamulcow, poszukaj tylko na forum. Pamietam bo sam mam te hample i wypowiadałem sie na nich temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.