ts123 Napisano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Witam, przymierzam się do kupna roweru do jazdy do pracy jak i po mieście. Wpadł mi w oko rower Gazelle CityZen C7 https://www.narowery.pl/pl/p/Gazelle-CityZen-C7/3806 Jazda po asfalcie i ścieżki rowerowe. Osprzęt już mam ze starego roweru (oświetlenie i uLocka). Czy to będzie trafny wybór? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Trochę drogo.Mogli by chociaż dać karbonowy widelec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ts123 Napisano 18 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Trochę drogo.Mogli by chociaż dać karbonowy widelec Nie jest tani ale od zawsze mam holendry i jakoś mi te rowery bardzo odpowiadają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi