Myszator Napisano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Wariaty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kur... problema : ) mam Dzwoniłem dzisiaj do Jacka " Metrobike" ale nic nie da rady tera zrobić, bo wariat : ) jedzie na urlop. Założyłem koło na amortyzator, i jest luz. Kuźwa nie obczaiłem tego wcześniej. Gdzie mogę kupić adaptery. Czarne Koła Mavic Crossride 27.5 ( sztywna oś, Przód / tył ) Przód.. Adapter 15 x 142. Bo pewnie taki ma rozmiar Pike : ) Tył... Dartmoor Primal 27.5+ Adapter 148 x 12 Zapodam jeszcze zdjęcia Do normalnego amortyzatora Rock Shox Revelation RCT 3 włazi : ) piasta Mavic Crossride : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 say what? dobrze rozumiem że kupiłeś widelec i ramę pod 27,5+ i chcesz tam zamontować zwykłe koło? Tapnięte z mojego Mi3. jeśli napisałem coś dziwnego to wina autokorekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszator Napisano 18 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Ja pytam czy są adaptery. Macic Crossride 27.5, ma w zestawie dwa tylne adaptery w kolorze nie czarnym... co to za kolor Tylko teraz nie mogę sprawdzić tych adapterów czy będą pasować, bo tera dałem ramę do malowania. Czarny mat. Jak trzeba będzie to kupię sobie koła pod 27.5+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 18 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 A 27.5+ to nie ma czasem 110mm jak niegdyś 20mm? A adaptery są na pewno, szukaj a znajdziesz A w ogóle nowy pike z pudełka powinien być wyposażony we wszelkie adaptery i bottomles tokeny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi