SZ_ONY_ONE Napisano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Hej. Chciałbym z platform przerzucić się na spd lecz nie wiem jakie buty kupić w CR wszystkie opisy butów Sidi są takie same porównując buty do przedziału cenowego 700zl . Patrzyłem również na shimano. Ma ktoś takie buty? Pedaly które obecnie używane to shimano spd pd a530 platforma i spd lecz po zakupie butów chce kupić tylko spd a obecne sprzedać z gwarancją fv itp. Z resztą mają zaledwie niecałe 2 miesiące w stanie idealnym Tak więc nie dosyłam cie mnie do innych postów gdyż tam nic nie ma konkretnego na ten temat Z góry dziękuję Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 18 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Poczytaj moje wypociny: http://www.forumrowerowe.org/topic/205433-buty-mtb-sidi-czy-shimano/page-2?do=findComment&comment=1885553 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.