Skocz do zawartości

[Opona] 26 x 1,75 poniżej 600 gram - Kenda Kolonizer ?

Alsew

Rekomendowane odpowiedzi

Reaktywuję mojego starego mtbeka z ukierunkowaniem na jazdę po twardych nawierzchniach i okazyjnym szuterku. Poszukuję opon 26 x 1,75 (max 1,9) , założenie jest takie że opona ma mieć poniżej 600 gram. W oko wpadła mi Kenda Kolonizer KENDA KOLONIZER K1112 26x1,75 DTC 60TPI opona rowerowa uniwersalna trekking drutowa czarna O ile o Kendach Kwest i Khan na forum jest mnóstwo opinii o tyle o tym modelu nie mogę niczego znaleźć. Miał ktoś z nimi styczność ??? Ewentualnie w gre wchodzi jeszcze Continental Town Ride i Michelin Country Rock. Ma ktoś jeszcze jakieś propozycje??

Śmiem wątpić w to, że ta drutówka waży 545 gramów. 

Mam wystawione na allegro Geax Barro Race - świetna, wyścigowa oponka z szybki bieżnikiem, waga ok. 580 gramów. Lepiej podpytaj w tym sklepie ile faktycznie ważą te opony bo ta waga to chyba z sufitu jest. Obstawiam, że ważą grubo ponad 600 gramów.

Link do Geaxów - http://allegro.pl/opona-geax-tnt-26x2-00-barro-race-promocja-i6423034932.html

Mam wystawione na allegro Geax Barro Race - świetna, wyścigowa oponka z szybki bieżnikiem, waga ok. 580 gramów.
Świetna może ona i jest ale na betonach pewnie za długo nie pożyje... Wybór padł na Continental Town Ride 26x1,75. Już nie mogę doczekać się kiedy przyjdzie przesyłka :whistling: :whistling: :thanks:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...