dred007 Napisano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Witam serdecznie... przekopałem cały net i forum ale w sumie nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie... Teoretycznie jestem zielony w temacie... Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć jaką obręcz tudzież cały kpl założyć do szosy. Ważę 140kg i ta obręcz którą mam teraz często się centruje... wiem że ma to związek z moją wagą... Proszę o jakąś podpowiedź oraz ewentualne wskazanie gdzie to kupić w kpl... Pozdrawiam Ps. Moja obecna obręcz to MAVIC Aksium Race (Opona ma wymiar 23-622 700x23c) Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 17 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.