Skocz do zawartości

[koło tylne] za 220-230zl

ded165

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem caly czas kasuje kola bo kupuje jakis szmelc od kumpli i po 3 miesiacach sa juz do wyzucenia, ojciec powiedzail ze zrobi mi kola z betonu :!!: bo juz nie bedzie mi dawaj na czesci do bika :025: wiec postanowilem (w koncu) kupic cos dobrego (powiedzmy wiem ze za 200zl to cudu kopic nie mozna) wiec poleccie mi cos ciekawego mysle nad obrecza sun rims mamoth :glare: ale piasta i szprychy sam nie wiem wiec czekam POMOZCIE MI ;d;d;d jezdze amatorsko street jakies hopki sie czasem trafia. Z gory thx :)

Jeśli zamówisz kółko na rowerowy.com, które bedzie się składać z mammotha, piasty shimano m475 (lub quando - ta za 79zł - modelu nie podali) oraz szprych dt champion silver to wyjdzie Ci razem z montażem, rabatem i przesyłką jakieś 250-260zł. A będzie to kółko na 36 szprych, z piastą pod tarczę, tak więc dość rozwojowe kółko. Oczywiście te piasty to żadna rewelacja, ale jeśli masz ograniczone fundusze to jest to dobra alternatywa.

Pozdro

No walsnie sie zastanawiam kotora by wzaic obrecz czy supre mt czy mammotha cena jest identyczna

http://www.rowerowy.com/skladak/kolo_tyl_o...a/supra_mt.html

http://www.rowerowy.com/skladak/kolo_tyl_o...ka/mammoth.html

:)

a pozatym czy ta piasta dala by rade dla mnie

http://www.rowerowy.com/skladak/kolo_tyl_o...ll_ltc_rsq.html

co do piasty to jednak NSa bym wolal chyba zwlascza ze ta jest opisana jako lekka a ty potrzebujesz mocnej nie lekkiej co do obreczy to sadze ze obie sa porownywalnie wytrzymale(moze supra ciut mocniejsza) i obie z powodzeniem uzywa sie w grawitacji z tym ze mamutha w skakaniu(4x dirt)a supre w zjezdzie

No byc moze tylko ja juz chce wsiasc na rower i przetestowac nowego amorka a tak nic nie wyszło bo mmsuze jeszcze zbierac Hmm moze namowie babcie to mi dolozy:D:D:D:D:D:D:D: A tak wogole to mysle na

piasta NS coaster

Szprychy dt champion

Obrecz Mamoth

Kaseta chyba jakies najtansze alivio

Razem z zaplecieniem i przesylka 350 360 zl F**k a mialo byc kolo 230zl :rolleyes:

Jogus - Jak będzie mieć piastę pod tarczę to w żaden sposób nie zaszkodzi przy vałku, a koło będzie rozwojowe - jak zechce zmienić hampel na tarczę to nie będzie musiał zmieniac piasty.

ded165 - myślę, że takie koło będzie dobre i posłuzy Ci długo.

Pozdro

skoro doszlismy do kwoty okolo 350zł to mysle ze warto pogadac ze sklepem bikecenter skoro za ta kwote sprzedaja przednie kolo na mavicu D521 czampionach i piascie DT onyx to mysle ze tylnie takie samo ale na paiscie DT cerit byoby tez w podobnej cenie a co jak co to piasta duzo lepsza a obrecz uwazana za jedna z najlepszych, bardzo dobre oceny na mtbr :) zawsze mozna tez popytac o nna obrecz wedle uznania

link o sklepu

• 2 tygodnie później...

a więc tak...nie chciałem zakładac nowego tematu więc napisze tu...również jeżdze głównie street...i zaczynam skłdać nowe kółko tylne....piaste już mam(reborn grind ss)....szprychy wezme jakieś machy;]

ale obręcz no więc tak...

myślałem nad:

double trackiem 24`....ale czy nie jest ona za ciężka do streetu??;>

dartmoor blizzard 24`

sun rims s-type `

reborn black 24`

może macie jakieś inne propozycje???;):)

z góry dzięki:]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...