Skocz do zawartości

[Zawiercie] wspolne wypady :)

Ogór

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

eloł

wpisujcie sie tutaj jesli jestescie z Z-cia lub okolic :)

ja np. jestem z Zawiercia i jak ktos chce pojezdzic to nich pisze :) :)

Napisano

Ja jestem z Zawiercia, ale jeżdżę głównie szosówką. Górala mam od niedawna i na razie nie jeżdżę nim zbyt dużo (nie mogę się przyzwyczaić do ogromnych ilości piachu w okolicy :glare: )...

Napisano

Możemy skoczyć w weekend gdzieś na jurę, bardziej pasuje mi niedziela, także jak coś to piszcie.

ale jeżdżę głównie szosówką
ja mam crossa, czyli jakiś asfalcik ciekawy możemy zaliczyć.
  • 7 miesięcy temu...
Napisano

ooo widze ze jest ktos z "DG" a myslalem ze jestem sam... ;P

Ooo jeszzcze lepiej Shogun my sie chyba czesto widujemy chocby na Antoniowie i Pogorii IV :002:)))))

• 4 lata później...
Napisano

Witam

Jestem z Poręby i chciałbym odświeżyć temat ponieważ fajnie było by pośmigać po jurze w większym gronie. :D

Napisano

Może jeszcze znajdzie się jakiś 2 forumowiczów i możemy pomyśleć nad jakimś wspólnym wyjazdem na Jurę.

Pozdrawiam :thumbsup:

Napisano

ja mieszkam 30 km od Zawiercia,10 km od Pilicy. co niedzielę jeżdzę w trasę ok. 100 km. w najbliższą niedzielę, jeśli pogoda pozwoli wybieram się do Myszkowa

• 3 tygodnie później...
Napisano

To ja mieszkam 32 km od Zawiercia,może tak mały zlocik w sierpniu koło zamku w Mirowie? :) Taka jazda po jurze :) Najlepiej byłoby w najmniej 15 osób :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

eloł

wpisujcie sie tutaj jesli jestescie z Z-cia lub okolic :)

ja np. jestem z Zawiercia i jak ktos chce pojezdzic to nich pisze :) :)

...poreba....moze wypad do krakowa....sierpien.....no chyba ze sa lepsze pomysly...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...