FraniaBania Napisano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Cześć, Jestem ciekawa opinii Trek Madone 9 , zastanawiam się nad zakupem czy będzie to odpowiedni dla mnie Rower Szosowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariano77 Napisano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Nie wiem czy dobrze spojrzałem ale cena tego roweru z roku 2016 to bagatela 35 000zł chyba,że ty znalazłaś gdzieś niższą cenę.Jednak dobrze spojrzałem -za taką cenę nigdy bym nie kupił roweru nawet jeśli jeździłbym nim tylko na zawodach. Musiałabyś się najpierw do niego przymierzyć ale podejrzewam że za taką cenę musi pasować jak ulał. Opinii za wiele nie znajdziesz o tym rowerku z wiadomej przyczyny -proponuję poszukać na stronach anglojęzycznych lub zajrzeć na stronę SZAJBAJK na yt on jakiś czas temu przeglądał rowery typowo dla kobiet. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Jedno pytanie: skąd mamy wiedzieć, czy będzie odpowiedni dla Ciebie? Mamy to wywróżyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 tu masz podobny temat http://szosa.org/topic/18866-trek-czy-specialized/ choć forumowicze podejrzewają autorkę o trollowanie mimo to poczytać zawsze można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 16 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 choć forumowicze podejrzewają autorkę o trollowanie mimo to poczytać zawsze można. Tjaa, nie żeby autorka o bardzo podobnym nicku już dokonała wyboru tam a tu pyta co wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Może drugi potrzebny. Nie jeden na tym forum ma drugi rower do jazdy po mieście, którego nie szkoda będzie jak ukradną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.