Skocz do zawartości

[Bandana] Na lato coś pod kask

NML_MTB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poszukuję jakieś nakrycie głowy pod kask na lato. Wiadomo człowiek się poci i potem ten pot spływa po czole do oczu. Robi się masakra. W czym jeździcie? Czapeczki, jakieś cieniutkie bandanki? Chodzi mi tylko na lato. 

Napisano

kup hustkę zwaną potocznie "buff" przyda się nawet kiedy lato się skończy ;)

Tapnięte z mojego Mi3. jeśli napisałem coś dziwnego to wina autokorekty.

Napisano

Również polecam buffa, sam używam dokładnie buffa jak niżej:

https://www.centrumrowerowe.pl/odziez-rowerowa/okrycia-glowy/chusty-wielofunkcyjne/p,chusta-wielofunkcyjna-insect-shield-buff-black-buff,527175.html?_pli=e0a49f

Mało tego, że w ciepłe noce (używałem antyowadownika) nie czułem, że jest mi w nim za ciepło, w wietrzne dni używam tego jako chusta na szyję, o dziwo całkiem dobrze izoluje od wiatru.

Z czystym sumieniem polecam, ma wiele zastosowań i jest bardzo małe po złożeniu.

Napisano

@turysta

Wg mnie 68zł~ ja tyle zapłaciłem za buffa po rabatach w CR wcale nie jest taka z kosmosu patrząc na ilość zastosowań + funkcję anyowadową, która wg. mnie rzeczywiście działa.

Czapka pod kask pierwsza lepsza to koszt 20-25zł, komin na szyję drugie tyle, kominiarka kolejne 30zł i to towar noname. Ile to kosztuje, ile zajmuje miejsca w plecaku?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...