blakbery Napisano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Witam, dzisiaj podczas dojeżdżania do ronda stanąłem na pedały i zerwał się łańcuch. Moje noga z ogromną siłą i szybkością poleciała w dół przez co chyba zerwałem mięsień. Ból jest odczuwalny jako kłucie przy różnego typu ruchach. Przy próbie postawienia stopy na ziemi ten ból jest bardzo ostry. Po powrocie do domu od razu się położyłem, podłożyłem zimny okład i tak leżałem do teraz. U lekarza jeszcze nie byłem dlatego nie mogę tego potwierdzić natomiast wszystko na to wskazuje. Moje pytanie jest takie, jak najszybciej i najłatwiej to załatwić. Chodzi o wizyty u lekarza i leczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeGie Napisano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 <facepalm> nie ma to jak zapytać Dr. Forum o leczenie. Idź do lekarza i wszystkiego się dowiesz. Wysłane z telefonu za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Moje pytanie jest takie, jak najszybciej i najłatwiej to załatwić. Chodzi o wizyty u lekarza i leczenie. Nie możesz chodzić - dzwonisz na pogotowie. Możesz chodzić - jedziesz sam do szpitala na izbę przyjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retti Napisano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Zamiast pisać na forum już dawno byś się dostał do lekarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Charvel Napisano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Próbowałeś obejrzeć Dr. House'a lub na Dobre i na złe? Może tam znajdziesz odpowiedź P.S. P,PPNMSP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belinea Napisano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 z własnych doświadczeń i doświadczeń mogę rzec że zerwanie mięśnia to będzie jakie 3 tyg. bez roweru. Poleca się na takie coś żel chłodzącą Dip Rilif. Do tego raczej brak treningów. Mięsień będzie robił się zółty, siny... ogólnie wszystkie kolory tęczy. Tak ma być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.