Smiley17 Napisano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Witam szukam uchwytu na telefon do kierownicy bo chciałem nagrywać sobie tel telefon mam HTC 620 proszę o szybką pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CentrumRowerowe Napisano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Uchwyty są raczej do tego, żeby telefon służył jako nawigacja, albo licznik. Nie spotkałem się z takim uchwytem, który ustawiałby telefon w pozycji do filmowania. Ewentualnie pasowałby Finn czyli specjalna gumowa opaska, bo możesz skierować tel przed siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Być może Forever, ale musiałbym to jutro sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Jeżeli temat aktualny to możesz wykorzystać (a przynajmniej ustawić go w odpowiedniej pozycji) Forever BH-110. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.