syncerror Napisano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 Hej,mam prośbę. Moglibyście pomóc w wycenie takiego sprzętu? Kompletnie nie wiem ile mógłbym za całość wziąć, aby nie sprzedać za półdarmo. Rama: EASTON Maxlight Kinesis 17" Obręcze: MAVIC 317 26" Opony: MICHELIN Country Dry 2 Piasta (tył): SHIMANO Deore Piasta (przód): SHIMANO Deore XT [iS] Amortyzator: RockShox Tora 312 100mm Hamulec (tył): SHIMANO Deore XT [V-Brake / możliwość założenia hamulca tarczowego] Hamulec (przód): SHIMANO Deore XT [tarczowy] Tarcza: SHIMANO XT SM-RT75 Manetki: SHIMANO Deore XT Hamulce (klamki): Shimano XT Przerzutka (przód): SHIMANO STX RC Przerzutka (tył): Shimano Deore Kaseta: Shimano 11-34 (9x) Korba: SHIMANO Deore FC-M532 175mm Kierownica: AMOEBA 600mm Mostek: Easton (prawdopodobnie) Stery: FSA Gripy: BONTANGER Łańcuch: SRAM PC951 (ze spinką) Sztyca: FSA Siodełko: Active Jak widać rower prawie jak nowy. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syncerror Napisano 16 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Ktokolwiek? :-) 1000zł to dobra cena? Z tego co przeglądałem allegro to w takiej cenie nie ma raczej nic rozsądnego. Niestety minus tego roweru jest taki, że jest to 17" na 26" kołach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.