syncerror Napisano 15 Sierpnia 2016 Napisano 15 Sierpnia 2016 Hej,mam prośbę. Moglibyście pomóc w wycenie takiego sprzętu? Kompletnie nie wiem ile mógłbym za całość wziąć, aby nie sprzedać za półdarmo. Rama: EASTON Maxlight Kinesis 17" Obręcze: MAVIC 317 26" Opony: MICHELIN Country Dry 2 Piasta (tył): SHIMANO Deore Piasta (przód): SHIMANO Deore XT [iS] Amortyzator: RockShox Tora 312 100mm Hamulec (tył): SHIMANO Deore XT [V-Brake / możliwość założenia hamulca tarczowego] Hamulec (przód): SHIMANO Deore XT [tarczowy] Tarcza: SHIMANO XT SM-RT75 Manetki: SHIMANO Deore XT Hamulce (klamki): Shimano XT Przerzutka (przód): SHIMANO STX RC Przerzutka (tył): Shimano Deore Kaseta: Shimano 11-34 (9x) Korba: SHIMANO Deore FC-M532 175mm Kierownica: AMOEBA 600mm Mostek: Easton (prawdopodobnie) Stery: FSA Gripy: BONTANGER Łańcuch: SRAM PC951 (ze spinką) Sztyca: FSA Siodełko: Active Jak widać rower prawie jak nowy. Dzięki!
syncerror Napisano 16 Sierpnia 2016 Autor Napisano 16 Sierpnia 2016 Ktokolwiek? :-) 1000zł to dobra cena? Z tego co przeglądałem allegro to w takiej cenie nie ma raczej nic rozsądnego. Niestety minus tego roweru jest taki, że jest to 17" na 26" kołach.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.