hanus Napisano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 Witam ostatnio bardzo zastanawiam się na zmiana mojego roweru z którego jestem bardzo zadowolony, na przelajowke i przeglądając sprzęty coś takiego znalazłem http://olx.pl/oferta/rower-szosa-szosowy-przelaj-rozm-54-aluminiowy-shimano-claris-CID767-IDgUBir.html Jest to warte swojej ceny? I czy w ogóle zmiana dotychczasowego roweru (patrz garaż) jest opłacalna? Czy ta przełajówka będzie jeszcze bardziej uniwersalna niż mój Kross deceiver? I teraz prośbą, czy ktoś mieszka w okolicy i mogły sprawdzić ten rower? Moto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herman88 Napisano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 Jak dla mnie to nie jest to przełaj tylko szosa z założonymi przełajowymi oponami. Aż dziwne, że te opony wlazły w hamulce szosowe i widać jeszcze trochę miejsca zostało. Ale przy jeździe w błocie na pewno się to zapcha. Do tego szosowa korba z dużymi zębatkami. Za bardzo na tym w terenie nie poszalejesz. Co do ceny to chyba nawet się opłaca. Ciężko znaleźć w tych pieniądzach coś co nadaje się do jazdy, a tutaj nie jest źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.