piciu256 Napisano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Witam, tak jak sugeruje tytuł, jutro wyjeżdżam na tydzień nad morze i potrzebuję informacji gdzie warto się przejechać na rowerze, typowy góral xc, ale lubię się wyszaleć trochę więc jak jest coś w stylu Dziewiczej Góry w okolicy Dębek to chętnie się tam przejadę Odległości jakie mnie interesują to tak w promieniu do 20km, ale jak trochę dalej warto gdzieś zajechać to może skorzystam [emoji106] Ps. jeśli był już taki temat, to przepraszam za mój brak umiejętności wyszukiwania Tapnięte z mojego Mi3. jeśli napisałem coś dziwnego to wina autokorekty. Jak wybrałem zły dział to prosiłbym o przeniesienie ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 15 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 @up Tapnięte z mojego Mi3. jeśli napisałem coś dziwnego to wina autokorekty. Odświeżam ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.