BikeManiaczek Napisano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Hej, Planuje przejechać, trasę Świnoujście - Hel startując pod koniec sierpnia najlepiej w okolicach 27.08. Myślę, że jadąc 100 lub 80 km dziennie damy radę przejechać trasę, tempo raczej turystyczne- to ma być przyjemność, nie mam żadnych ciśnień na dystanse/prędkość. Deszcze ani upały mi nie straszne, zimna nie lubię no ale to tylko kilka dni więc dam radę jeżeli będzie trzeba . Jeżdżę rowerem typu cross. Noclegi raczej kwatery, ale namiot też mam i mogę spać w namiocie również. Gdyby był ktoś zainteresowany to zapraszam do kontaktu na PW tam podam numer tel do siebie i resztę informacji. Najlepiej ludzie z Małopolski bo można by jechać razem do Świno-ścia, lub zrobić spotkanie przed wyprawowe Pozdrawiam i ZAPRASZAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukers Napisano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 (edytowane) Cześć Mateo polecam kręcenie zimą, plażą ale na gubych kołoch przepiękny krajobraz: A tu też przejazd Świnoujście - Hel, a tylko drogami, a nie piaskiem: PozdRower i podwodzenia Lukers Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez lukers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi