negractm Napisano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Witam jestem tu nowy,ale nie koniecznie bez wiedzy !!,mam problem bo nie mogę znaleźć odpowiedzi jaka nóżka będzie pasowała do mojego roweru jak w temacie--nie potrzebuję odpowiedzi typu "spam-noobs" z tego co już ogarnąłem po oglądnięciu ramy to potrzebuje tej z mocowaniem centralnym ale mam jeden dylemat mam w ramie 2-otwory do środka osi-28 mm i jeden po środku-większy jak by z nakrętką a te co widzę i szukam są na jedną śrubę ...Proszę o konkretną odpowiedź... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CentrumRowerowe Napisano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Nożka mocowana za suportem mocowana jest do dedykowanych otworów mocujących. Patrząc na twój rower mało prawdopodobne, żeby rama była do tego przygotowana. Najlepiej wrzuć zdjęcie łączenia dolnych tylnych widełek z suportem. Zobacz czy rama nie ma 2 otworów w okolicy mocowania tylnego zacisku hamulcowego. W nowych rowerach projektanci ram zazwyczaj tam umieszczają mocowania na podpórkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.