Gość eloelo Napisano 14 Sierpnia 2016 Napisano 14 Sierpnia 2016 Witam, Przedwczoraj kupiłem rower saveno discovery i amortyzator o oznaczeniu Sr-Suntour SF11-M3010-P w ogóle sie nie ugina :/ dlaczego? nie ma zadnych pokretel na samej gorze? Prosze o pomoc! Pozdrawiam!
Marcin9 Napisano 15 Sierpnia 2016 Napisano 15 Sierpnia 2016 Ten typ tak ma... To jest sprężynowy uginacz taki "amortyzator" nigdy dobrze nie pracuje szczególnie pod lekką osobą...
Tatanka Napisano 15 Sierpnia 2016 Napisano 15 Sierpnia 2016 Jeśli uginacz,to powinien się chociaż uginać Nie ugina się nawet jak cały ciężar ciała dasz na kierownicę? Ile ważysz?
piciu256 Napisano 15 Sierpnia 2016 Napisano 15 Sierpnia 2016 Pewnie się ugina około 0,5cm przy zeskoczeniu z krawężnika przynajmniej tak było u mnie [emoji14] tylko że ja kiedy taki crap miałem to ważyłem 40 kilo, jeśli ważysz poniżej 80kg to wogóle nie będzie pracować, chyba że nalejesz trochę oleju od dołu przez sróbki, to w moim przypadku sprawiło że się *trochę* uginał Tapnięte z mojego Mi3. jeśli napisałem coś dziwnego to wina autokorekty.
Pytanie
Gość eloelo
Witam,
Przedwczoraj kupiłem rower saveno discovery i amortyzator o oznaczeniu Sr-Suntour SF11-M3010-P w ogóle sie nie ugina :/ dlaczego? nie ma zadnych pokretel na samej gorze? Prosze o pomoc!
Pozdrawiam!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.