Wojtek_Ajla Napisano 13 Sierpnia 2016 Napisano 13 Sierpnia 2016 Witam, może ktoś się pisze ew. może polecić jakieś górskie ładne szlaki dla kogoś kto praktycznie wcale nie jeździ po górach a ma wyjątkowo cały dzień wolny na taką podróż Plan mam taki ponieważ mieszkam w Katowicach to we wtorek z rana pociągkiem o 6.56 z dworca w Katowicach jadę z rowerem do Bielska i tam już gdzie koła poniosą chociaż bardziej by mi pasował chyba kierunek z Bielska w stronę Ustronia, Wisły i tamtych rejonów:) Na sam koniec jak starczy siły to powrót do BIelska i rowerem w stronie Katowic dokąd dam radę przez Czechowice, Pszczynę, Tychy ew jak już sił braknie powrót pociągiem o dowolnej godzinie:) Czy ktoś ma ochotę i czas dołączyć się do takiej imprezy, ew czy możecie polecić jakiś sensowny szlak którym mógłbym się przejechać w Beskidach:)?
NajaraNy Napisano 13 Sierpnia 2016 Napisano 13 Sierpnia 2016 proszę bardzo http://www.forumrowerowe.org/topic/206965-latwa-trasa-beskid-slaski-na-jeden-dzien/ możesz również wybrać pociąg do Wisły i wysiąść w Ustroniu lub właśnie w Wiśle .
Wojtek_Ajla Napisano 13 Sierpnia 2016 Autor Napisano 13 Sierpnia 2016 Ups wybacz:) faktycznie mój błąd już się podpinam pod tamten temat.
Mod Team Maniak Napisano 15 Sierpnia 2016 Mod Team Napisano 15 Sierpnia 2016 Temat został usunięty na prośbę autora.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.