Tatanka Napisano 31 Października 2016 Udostępnij Napisano 31 Października 2016 Brakuje tu sztywnego widelca.Jak się spodoba jazda,to zbieraj kasę i wymiana.Jak się jeździ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala77 Napisano 31 Października 2016 Udostępnij Napisano 31 Października 2016 O gustach się nie dyskutuje ale tak zapytam.Wygodnie Ci na tym rowerze teraz?Jak widzę jak bardzo są oddalone klamki a na "szosie" przeważnie na nich się opiera to trochę mnie to przeraża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raplph03 Napisano 31 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2016 Brakuje tu sztywnego widelca.Jak się spodoba jazda,to zbieraj kasę i wymiana.Jak się jeździ? Zgadzam się w 100%, że brakuje sztywnego widelca. Dziś dopiero skończyłem wieczorem składać więc jeszcze nie próbowałem jazdy. Z widelcem poczekam do wiosny, doszedłem do wniosku, że i tak teraz już za dużo nie pojeżdżę, więc mogę ten wydatek odłożyć w czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raplph03 Napisano 5 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 O gustach się nie dyskutuje ale tak zapytam.Wygodnie Ci na tym rowerze teraz?Jak widzę jak bardzo są oddalone klamki a na "szosie" przeważnie na nich się opiera to trochę mnie to przeraża. Racja! Przejechałem się kawałek i rzeczywiście klamki są zbyt oddalone. Myślę, że wymiana mostka na, krótszy o mniej więcej połowę załatwi sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.