slaweksie Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Proszę o info czy w nowym (MY2016) Deore M615 klocki są identyczne jak w nowym XTR ?? Musze zmienić klocki. Dotychczas miałem organiki i chcę zmienić na metaliki. Zawsze miałem Clarksy i w sklepie mi mówią że nowe deore, ma identyczny klocek jak nowy xtr ?? Porównując zdemontowany klocek do foto ze strony www to wydaje mi się ze klocek jest identyczny, ale blaszka jest na pewno inna (ma wypustkę). Proszę o informację. Ps. Clarks VRX852, nie wiem jak wkleić link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Klocki do M615 idą takie same jak do XTR/XT/SLX (M985/M785/M675). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Jak chodzi o Shimano to to są klocki oznaczone jako G03S - 40zł na allegro i dają radę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaweksie Napisano 15 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 OK, wielkie dzięki. Myślę o clarksach metalikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CentrumRowerowe Napisano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Z mojego doświadczenia okładziny metaliczne Shimano są nieco trwalsze niż Clarksa, ale też trochę droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi