SZ_ONY_ONE Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Witam Jak w temacie Chciałbym kupić sobie rower szosowy. Oczywiście nie jestem znawca "co i jak" z szosa Obecnie mam Kross Dust 3.0 I tylko tego typu rowery używałem. Vento chce kupić aby pojeździć np w weekendy że znajomymi po 100 -300km dla zdrowia z o wiele większą prędkością niż w mtb Dlatego proszę o pomoc czy warto go kupić. Mam go za 2360zl w sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 To może lepiej trekking/cross? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj2 Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 a jakie rowery maja twoi znajomi? tez szosy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemko27vr4 Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Jezeli tak to tez kupuj szose ,inna bajka. Kupilem Crossowy myslac ,ze bedzie zlotym srodkiem ale okazal sie zlotym tylko do jazdy z rodzina. Po zakupie szosy dopiero odczulem urok z jazdy rowerem. Mieszkam za granicami polski wiec zakupilem krossa evado 4.0 (tak patryjotycznie) lecz patrzac na konkurencje wybor szosy nie byl juz na krossa wiec poszukaj czegos innego w podobnych pieniądzach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clavdivs Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Jak to jest model z 2016 roku, to sam rower i cena jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZ_ONY_ONE Napisano 11 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 a jakie rowery maja twoi znajomi? tez szosy? Tak Właśnie mają szosy Ja jako jedyny mam coś innego gdyż przy mojej wadze około 100kg obawiałem się iż jeżdżąc takim rowerem bd zmuszony kilkukrotnie (m-c) jeździć centrowanie koła. Dlatego od kilku lat jeżdżę na mtb Cube bądź obecnie trial Dust 3.0 mocny i niezawodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj2 Napisano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Przy tej cenie wolalbym tego Krosa zamista Tribana 520. Lepiej jednak kupic cos docelowego niz pozniej upgradowac, chyba ze wiesz ze nic nie masz ochoty zmieniac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZ_ONY_ONE Napisano 13 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 Jak to jest model z 2016 roku, to sam rower i cena jest ok. Tak bynajmniej mówią opisy na stronach kross że jest to wersja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.