RAq11 Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Witam. Czy miał ktoś coś takiego lub bardzo podobnego? http://allegro.pl/lr3-latarka-rower-cree-led-1000w-800l-gratisy-2xak-i5941090278.htmlWiem, ze to nie będzie szał, ale potrzebuje czegoś na szybko. Będę jej używał do jazdy po mieście, ew w lesie jako dodatkowa, bo po ciemku samemu latał nie będę, a znajomi mają convoye. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Mam bardzo podobną i w tej cenie nie ma się co przyczepić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAq11 Napisano 11 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 A jak świeci, daje rade? Ew poleci ktoś coś z allegro do 50-60 zł maks z wysyłką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Przejrzyj ten temat... http://www.forumrowerowe.org/topic/120938-lampka-co-kupisz-jak-masz-50-a-co-jesli-masz-150zl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelarz Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 To jest zwykłe badziewie i na rower się zupełnie nie nadaje. Zamiast tego badziewia, dużo lepszy jest convoy s2+, ale o takich latarkach i ogólnie lampkach jest cały przypięty temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAq11 Napisano 11 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Tak, ja wiem, ze to nie jest najwyzsza półka. Ja będe jeździł po mieście i naprawde rzadkie wypady gdzieś do lasu, w tym roku tylko jeden raz latałem po ciemku w lesie. Convoya kupie tak czy tak, ale nie w tym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisK Napisano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 Latarka jak latarka ja mam wyglądającą tak samo kupioną dawno temu. Jechać z tym się da... Szybko? trochę gorzej. Rozkład światła ma mizerny bo nie świeci przed kołem a i za szeroko nie świeci. Moja cree nie widziała Nie wiem jak ta bo obudowa a środek to różne bajki. Za taką cenę będziesz miał światło z którym przekukasz sie spokojnie i całkiem przyzwoita latarkę do innych celów. Zdarzało się że w nocy świeciłem sobie i osobie jadącej przede mną a mającej namiastkę światła i dojeżdżaliśmy szczęśliwie nie koniecznie asfaltami. Ja właśnie szukam czegoś lepszego a tą dostanie pewnie córka i niech się męczy . Dla wyjaśnienia to mam dokładnie emosa o którego pytasz w innym wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
negractm Napisano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 Witam ja bym mógł podpowiedzieć inną lampkę-->CatEye HL-EL135N ma 3 diody-ledowe i jasność 150CD,, Czy ta latarka jak w temacie nie oślepia ??jestem wrogiem oślepiania na drodze-mowa tu o każdym pojeździe nawet koniu )... Cena jej z przesyłką 60 zł a i może taniej jak się znajdzie ma 3 ledy i przy ciągłym świetle wytrzymuje 80h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CentrumRowerowe Napisano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 parametry tej lampki to jest jakiś kosmos;) Trzeba to podzielić mniej więcej przez pięć. Z doświadczenia mogę podpowiedzieć, że jakość chińskich lampek no name to loteria. Może trafić się niezniszczalny egzemplarz, ale znacznie częściej trafia się bubel. Jak się zepsuje po 2 miesiącach mogą być problemy z procedurą reklamacyjną. W związku z tym polecam chińczyka, który będzie świecił podobnie, ale ma 2 lata gwarancji obsługiwanej przez polskiego dystrybutora. Jak niespodziewanie padnie zaraz po zakupie bez większych problemów można dostać nowy egzemplarz.. Prox Torch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.