Diablo_94 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Witam.Potrzebuje osoby, która posiada ebay/paypal i zapłaciłaby za mnie za pewną rzecz. Niestety ja nie posiadam Paypala a chciałbym coś jednorazowo zamówić z akcesoriów rowerowych niedostępnych już w Polsce (zamówienie ze Stanów Zjednoczonych). Jeżeli chciałbyś mi pomóc to bardzo proszę o kontakt poprzez wiadomość prywatną i przekaże wszystkie szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Załóż konto paypal i po problemie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Nie musisz mieć nawet karty, aby korzystać z PayPala. Doładujesz konto zwykłym przelewem. Lepiej nie przelewaj swoich pieniędzy przez internet anonimowym osobom...to chyba są jakieś podstawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diablo_94 Napisano 11 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Boje sie ze cos pokrece bo nigdy tego nie robilem a tylko jednorazowo chcialem zamowic pewna rzecz przez ebay dlatego nie chce majstrowac przy tym, wiec napisalem tutaj bo moze jest jakas osoba ktora korzysta z paypala i bylaby w stanie pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.