Hellsing Napisano 14 Września 2006 Napisano 14 Września 2006 http://www.sklep.bikestacja.pl/product_inf...products_id=329 Tyle komplementow dla produktu ktory ma tak niska cene ? czy moze chwyt marketingowy ,ktoś juz miał jakieś doswiadczenia z tym smarem ? sprawdza sie ?
lukasz112 Napisano 16 Września 2006 Napisano 16 Września 2006 ja go używam i jest dobry. nie łapie syfów, i długo działaja za 60 ml dałem 5 zł w sklepie w lubaniu
mewes Napisano 22 Września 2006 Napisano 22 Września 2006 Ja zuzylem go dopiero po 1.5 roku (lato, zima). Jest niesamowicie gesty i wydajny ale niestety czystoscia nie grzeszy za bardzo chyba, ze przesmarujemy-poczekamy-przetrzemy-pojezdzimy-przetrzemy! Generalnie polecam!
lukasz112 Napisano 26 Września 2006 Napisano 26 Września 2006 jak sie dobrze wytrze to nie brudzi i to prawda ze jest gęsty nie jestem pewiem ale chyba jest pół syntetyczny
Mod Team Odi Napisano 28 Września 2006 Mod Team Napisano 28 Września 2006 Bardzo dobra oliwka. Jest wyjątkowo gęsta dzięki czemu na długo starcza. Tylko trzeba odpowiednio wcześniej posmarować żeby pozwolić jej się rozprowadzić.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.