chudzinki Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Zastanawiam się między tym a tym kołem. Jest jakaś znacząca różnica w trwałości tych piast? Rozumiem oczywiście, że to podstawowe modele. Mam v-brake, więc obie mi podejdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nemo2009 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Nie ma znaczącej różnicy między kołami. Wybierz te które się lepiej podobają. Tu masz tanie koło z nieco lepszą piastą od tych powyżej http://e-bmx.pl/opis/7128955/kolo-tyl-28-rigida-zac-2000-shimano-495-cl.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 10 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Czyli nie sugerować się w tych przypadkach ilością szprych? A nie orientujesz się przypadkiem pod jaki wentyl są fabrycznie przystosowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 11 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Dorzuci jeszcze ktoś coś od siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Obręcze są pod wentyl AV, koła tak budżetowe, że tu nie ma z czego wybierać. Kupić i jeździć, end of story. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 W tak budżetowych kołach sugerowałbym się tylko piastami i brał te od shimano , do tych dostępnę są części zamienne (bębenek , osie, konusy) , do Joy Techa tego nie dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.