pancakee Napisano 10 Sierpnia 2016 Napisano 10 Sierpnia 2016 Jaki polecacie dobry serwis w Częstochowie? Mam problem w moim rowerze Kross Level r3 z czymś strzelającym gdy mocno nacisnę na pedały np na podjazdach. Oddałem go do serwisu Krossa na Sobieskiego, rower był tam prawie 2tyg, zapłaciłem 50zł a strzelanie ustało na 2dni. Gdzie go oddać, żeby naprawili raz a porządnie?
pancakee Napisano 10 Sierpnia 2016 Autor Napisano 10 Sierpnia 2016 Nie, nie byłem tam ale myślałem o tym
fundil Napisano 11 Sierpnia 2016 Napisano 11 Sierpnia 2016 Nie wiem jak w Częstochowie sobie radzą, ale w DG i Sosnowcu są dobrzy
pancakee Napisano 11 Sierpnia 2016 Autor Napisano 11 Sierpnia 2016 @up Rozumiesz, że chodzi Ci o Bike Atelier? I oni przyjmują wszystkie marki rowerów?
fundil Napisano 13 Sierpnia 2016 Napisano 13 Sierpnia 2016 Tak. Robią wszystkie rowery. Z opisu wychodzi że fiksuje ci suport lub kieta. A jaki masz przebieg i ile ważysz???
fala77 Napisano 25 Sierpnia 2016 Napisano 25 Sierpnia 2016 Tak z powietrza to można też obstawić pierdołe typu strzelający gwint w pedale lub "suchą" sztycę
Mr. Dry Napisano 25 Sierpnia 2016 Napisano 25 Sierpnia 2016 "suchą" sztycę Niekoniecznie. Ja miałem smarowaną a i tak strzelała. Tylko, że nie wiedziałem na 100% że to to. Wymieniłem bo była za krótka a w ogóle to nie trzymała wymiaru i pewnie przez to "cescała". Ale oczywiście wpierw nasmaruj (tylko nie szalej) bo to akurat pikuś. Może też strzelać siodełko, kumpel tak miał. Dokręć co możesz. Może stery? Za dużo tego może :/.
fala77 Napisano 25 Sierpnia 2016 Napisano 25 Sierpnia 2016 Nie no jasne.Zgodzę się z Tobą.Może strzelać dużo rzeczy
hipodrom Napisano 12 Marca 2017 Napisano 12 Marca 2017 Ja mogę Ci polecić serwis na Sabinowskiej 104 - DUO-Rower. Gość dobrze ogarnia temat i robi porządnie. Ceny średnio-niskie. Ciekawe jest to, że szyją swoje sakwy i można się u nich fajnie przygotować na dalsze tripy. http://duorower.com .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.