freedom9 Napisano 9 Sierpnia 2016 Napisano 9 Sierpnia 2016 Cześć wam,wpadł mi do głowy pomysł na prostą aplikację do wyszukiwania towarzyszy do wspólnych wypadów sportowych/treningów i ogólnie nawiązywania kontaktów w celu wspólnej motywacji. Myślę o mikroskopijnym portalu społecznościowym dla osób uprawiających sport.Myślicie, że przydałoby się coś takiego? Widzielibyście jakieś korzyści dla siebie?Pozdrawiam
joesatch Napisano 9 Sierpnia 2016 Napisano 9 Sierpnia 2016 Pomysł może być ciekawy, wyszukiwało by ludzi którzy jeżdżą podobne trasy w okolicy w podobny sposób...
akpol63 Napisano 15 Sierpnia 2016 Napisano 15 Sierpnia 2016 Witam Już coś takiego istnieje. Tylko, że na www: pl.sport42.com
freedom9 Napisano 15 Sierpnia 2016 Autor Napisano 15 Sierpnia 2016 Istnieje i to nie jeden, ale wszystkie wyglądają i działają tragicznie. Mam trochę inny pomysł na samo działanie.
MikeSkywalker Napisano 15 Sierpnia 2016 Napisano 15 Sierpnia 2016 To rób, chociaż jakąś wersję beta. Ocenimy i się przekonasz czy warto. Nie zgłębiałem nigdy tematu ale taki sportowy Tinder myślę że może wypalić.
c1ach Napisano 15 Sierpnia 2016 Napisano 15 Sierpnia 2016 Był taki startup Ereboo, ale nie wiem czy dojdzie do skutku. Od paru lat zmienia się tylko ta strona: http://www.ereboo.com/
BigMonster Napisano 22 Sierpnia 2016 Napisano 22 Sierpnia 2016 Dobra by była myślę też wersja mobilna, żeby się można nawet skrzyknąć już z trasy.
c1ach Napisano 25 Sierpnia 2016 Napisano 25 Sierpnia 2016 W sumie to w tym pomyśle nic przełomowego (przyznajmy) nie ma, trzeba by dodać jakiś duży wyróżnik aby się wybić. Czyli apka musi robić coś, czego nie robią inne.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.