Koen Napisano 9 Sierpnia 2016 Napisano 9 Sierpnia 2016 Kupię manetki XT SL-M780 2/3x10 z tradycyjnymi obejmami na kierownicę. Muszą być w bardzo dobrym stanie technicznym i wizualnym (bez przetarć anody na dźwigniach). Mogą być bez monitorków (z zaślepkami). Rozważam też XTR SL-M980-A (koniecznie wersja A czyli ta bez regulacji pozycji obejmy).
Koen Napisano 9 Sierpnia 2016 Autor Napisano 9 Sierpnia 2016 Opcja z manetkami I-spec i obejmami KCNC byłaby ok gdyby udało się dostać komplet w kolorze czerwonym albo czarnym, ale jakoś nigdzie ich nie widzę na stanie a nie chcę mieć jednej manetki z obejmą a drugiej z adapterem.
pszemoo Napisano 19 Sierpnia 2016 Napisano 19 Sierpnia 2016 Mam do odsprzedania lewą manetkę XT na obejmę. pszemoo
Koen Napisano 19 Sierpnia 2016 Autor Napisano 19 Sierpnia 2016 Dzięki ale nie mogłem się doczekać i już kupiłem w sklepie. Zgłaszam temat do usunięcia.
Mod Team Puklus Napisano 21 Sierpnia 2016 Mod Team Napisano 21 Sierpnia 2016 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.