theMar3k Napisano 9 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 @Matyas Hamulce w FLITE nie są zbyt mocne (To jest informacja zaczerpnięta z internetu, niestety sam nigdy nie miałem Hydraulicznych hamulców). Sam kupuję ten o to rowerek: https://www.canyon.com/pl/mtb/grand-canyon/grand-canyon-al-4-9.html jutro jadę sprawdzić jak mi się nim jeździ, jeśli mi się nie spodoba też kupuję FLITE 29. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Deorki M615 to przyzwoite hamulce i w żadnym wypadku nie można powiedzieć że są słabe. Od początku powinny działać dobrze, choć po dotarciu klocków jest odczuwalna różnica na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Charvel Napisano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Całkowicie zgadzam się z przedmówcą - 615-ki nawet na żywicznych klockach dają radę. I tak, jeśli to fabrycznie nówka rower to kilkanaście hamowań powinno dotrzeć klocki, wówczas pokazują swój potencjał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiszonyogor95 Napisano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 I ja mogę to potwierdzić, w moim Flicie na początku też wydawało mi się że jakoś kiepawo hamują. Po kilkudziesięciu kilometrach sprawują się jednak naprawdę fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi