theMar3k Napisano 9 Sierpnia 2016 Autor Napisano 9 Sierpnia 2016 @Matyas Hamulce w FLITE nie są zbyt mocne (To jest informacja zaczerpnięta z internetu, niestety sam nigdy nie miałem Hydraulicznych hamulców). Sam kupuję ten o to rowerek: https://www.canyon.com/pl/mtb/grand-canyon/grand-canyon-al-4-9.html jutro jadę sprawdzić jak mi się nim jeździ, jeśli mi się nie spodoba też kupuję FLITE 29.
HarveyDent Napisano 9 Sierpnia 2016 Napisano 9 Sierpnia 2016 Deorki M615 to przyzwoite hamulce i w żadnym wypadku nie można powiedzieć że są słabe. Od początku powinny działać dobrze, choć po dotarciu klocków jest odczuwalna różnica na plus
Charvel Napisano 9 Sierpnia 2016 Napisano 9 Sierpnia 2016 Całkowicie zgadzam się z przedmówcą - 615-ki nawet na żywicznych klockach dają radę. I tak, jeśli to fabrycznie nówka rower to kilkanaście hamowań powinno dotrzeć klocki, wówczas pokazują swój potencjał.
Kiszonyogor95 Napisano 9 Sierpnia 2016 Napisano 9 Sierpnia 2016 I ja mogę to potwierdzić, w moim Flicie na początku też wydawało mi się że jakoś kiepawo hamują. Po kilkudziesięciu kilometrach sprawują się jednak naprawdę fajnie
Rekomendowane odpowiedzi