maks4476 Napisano 8 Sierpnia 2016 Napisano 8 Sierpnia 2016 Witam mam pytanie czy opłaca mi remontować rower gorski? Ma amortyzator z sprzodu i tylu i hamulce v-breki. Chodzi mi dokladnie o wymianę klamek na klamko manetki opon przezutek łańcuch itd. Nieremontowalbym go dla siebie tylko na sprzedaż iż jest za maly i nie nadaje sie zbytnio nawet do amatorskiego dh
SovaLTD Napisano 8 Sierpnia 2016 Napisano 8 Sierpnia 2016 Daj zdjęcie tego "sprzęta", bo nikt tu nie ma czarodziejskiej kuli Poza tym popraw temat, bo zaraz wyląduje w śmietniku (daj nawiasy [ ], regulamin)
SovaLTD Napisano 8 Sierpnia 2016 Napisano 8 Sierpnia 2016 Skopiuj to i wklej w nazwę tematu: [rower] Remont roweru MTB.
alagor96 Napisano 8 Sierpnia 2016 Napisano 8 Sierpnia 2016 Jeśli to ma być rower do "dh" i nie nadaje się nawet do amatorskiego, to z góry mogę powiedzieć, że się nie opłaca.
hanus Napisano 8 Sierpnia 2016 Napisano 8 Sierpnia 2016 Pewnie coś takiego: https://goo.gl/images/FFMyDd Moto
maks4476 Napisano 10 Sierpnia 2016 Autor Napisano 10 Sierpnia 2016 Chodzi o to ze mi się nudzi rower stoji a rower do lekkiego dh posiadam bo i tak ten rower bym sprzedal i tu moje pytanie jak włożę wniego 400zl a jest wart 100zl to mógłbym go wystawić za 500zl?
Marcin9 Napisano 10 Sierpnia 2016 Napisano 10 Sierpnia 2016 do lekkiego dh To jest rower "dh" dla samobójców Nikt kto jest chociaż trochę rozsądny nie wjedzie takim złomem w teren... i tu moje pytanie jak włożę wniego 400zl a jest wart 100zl to mógłbym go wystawić za 500zl? Wystawić możesz bo kto ci zabroni? Inna spraw to czy ktoś będzie na tyle głupi i kupi ten szrot...
alagor96 Napisano 10 Sierpnia 2016 Napisano 10 Sierpnia 2016 To tak nie działa, ciężko żeby inwestycja się zwróciła, zwłaszcza w takim przypadku. Poza tym nie ma czegoś takiego jak lekki dh, albo dh całkowicie, albo w ogóle. No i na budżetowy, używany rower do tego typu kolarstwa trzeba wydać ze 3000zł.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.