maks4476 Napisano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Witam prosze o wycene roweru "baltyk" niewiem o nim zawiele jest caky w rdzy wiem tyko ze to baltyk zachowalo sie jeszcze logo. I czy oplaca mi sie remontowac dodam znam sie na rowrach troche czy sprzedac go w taki stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) tez nie wiem czy remontowac czy sprzedac sie oplaca w takim stanie choc rozrzucilem kurze flaki i spojrzalem w szklana kule nie zobaczylem tam zdjec tego baltyka i fajnie jak bys sie takze znal na zasadach polskiej ortografii ze szczegolnym naciskiem na interpunkcje popraw temat bo zaraz przyjdzie mod i posprzata Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez HarveyDent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi