dusiu1 Napisano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Witam serdecznie. Chciałbym rozpocząć przygodę z triathlonem, niestety jeden rower pod FR, a drugi to stary MTB. W temacie szosy i sprzętu totalnie się nie znam więc proszę o pomoc. Przymierzam się do kupna szosy którą spokojnie będę mógł potrenować, a przy okazji wystartować w jakiś zawodach triatlonowych. Nie chcę wydawać sporej ilości gotówki więc równie dobrze może to być używany. Czy macie jakieś propozycje rozsądnych rowerów w rozsądnej cenie ? Na zakończenie dodam, iż nie mam ciśnienia na super wyniki, miejsca, chcę dobrze się bawić i kończyć kolejne dystanse. Dziękuję za poświęcony czas i wszelkie informacje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Jaką kwotę możesz na to przeznaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dusiu1 Napisano 8 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Maksymalnie chciałbym 3.000, ale im mniej tym lepiej ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sportomaniak1 Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Jakiego jesteś wzrostu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dusiu1 Napisano 11 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 około 174cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sportomaniak1 Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Spójrz w takim razie na szosę od chłopaków z www.kupszose.pl - http://kupszose.pl/produkt/giant-defy1/ Sam ostatnio u Nich Gianta kupowałem, aczkolwiek inny model bo TCR, ale jestem bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.