Akilis93 Napisano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Od dłuższego czasu przymierzam się do kupna nowego roweru, i ze wszystkich które sprawdzałem do tej pory najbardziej spodobał mi się Lizard Magnus 28 męski 2016 za 1000zł. Niestety nie za bardzo się znam, nigdy nie orientowałem się w rowerach więc chciałbym zasięgnąć rady u kogoś kto jest dużo bardziej obeznany z tematem. Czy ten rower jest dobry? Nadaje się na dojazdy do pracy, wycieczki rowerowe po kilkadziesiąt km? Jeśli nie, to czy możecie polecić coś fajnego w podobnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 tego nie kupuj bo jedną acz duża wadę - wolnobieg, poszukaj czegoś na kasecie (od 24 biegów w górę) i wrzuć na forum. Moge podpowiedzieć np. spartacusa, kandsa, lazaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi