bebok_mg Napisano 14 Września 2006 Napisano 14 Września 2006 czy ktoś coś moż mi o nich napisać, szukam i szukałem i nic hilfe są ok do XC, jak byście je sklasyfikowali wśród innych firm?
mjack Napisano 14 Września 2006 Napisano 14 Września 2006 czy ktoś coś moż mi o nich napisać, szukam i szukałem i nic hife są ok do XC, jak byście je sklasyfikowali wśród innych firm? Bebok te obręcze można sklasyfikować gdzieś pomiędzy tymi z Czesterowego techno bika a moimi z apacha Do XC się nie nadają ale przecie Ty tam nie masz gór więc nie potrzebujesz kół ani roweru do XC hahaha
bebok_mg Napisano 15 Września 2006 Autor Napisano 15 Września 2006 nauczycielu i ty przeciwko mnie:) XC to nie tylko góry, ale bezdroża, laski i takie tam, z pewnością dystansem cię wale na głowe, nawet na kwadratowych kołach- hehe, zjade na wieś to cię rozjade i chestera też
mjack Napisano 15 Września 2006 Napisano 15 Września 2006 Bebok tylko tak się z Tobą drocze, nie obrażaj się
Imperator Napisano 27 Lipca 2008 Napisano 27 Lipca 2008 Mam te same obręcze i zauważyłem u nich lekkie bicie boczne (ok 2mm) przejechałem na nich niecałe 2000 km i jeszcze ich nie centrowałem. Tylko kilka najluźniejszych szprych tata mi naciągnął (sam zrobił klucz do nypli ) i trochę pomogło. Zastanawiam się, czy jest sens idealnego centrowania tej klasy obręczy? Jeżeli już będą wycentrowane to czy po stu kilometrach znowu nie będą krzywe? P.S. Chciałem założyć temat o centrowaniu obręczy z różnych półek ale wolałem dopisać sie do tego tematu gdyż chodzi mi o konkretnie te obręcze, poza tym pewnie znowu źle założyłbym temat .
Mod Team bogus Napisano 27 Lipca 2008 Mod Team Napisano 27 Lipca 2008 Jeśli koła są dobrze zaplecione i będą dobrze wycentrowane, to nie będą się same z siebie centrowały. Oczywiście jeśli przywalisz w coś to nie ma siły, żeby były proste.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.