tan.na Napisano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Od jakiegoś czasu szukam czegoś dla siebie i nie mogę się zdecydować. Rozważałam crossa i szosę ale zawsze wraca temat roweru przełajowego. Byłam już zdecydowana na Lazaro Integrala v3 oraz Rometa Orkana 4.0 a także Tribana 520. Chodzi o rower, którym będzie można dojechać do pracy przez miasto po wątpliwej jakości ścieżce rowerowej, asfaltem i ubitą ścieżką a także rower, na którym spędzę czas wolny na trasach różnych. Do tego marzy mi się baranek. Głównie przez ten wymóg wygląda na to że musiałabym się ograniczyć do roweru przełajowego, ale jak wiadomo wybór w budżetowego roweru przełajowego jest żaden. Rozważam rower Accent CX-One, który był kiedyś do dostania w promocyjnej cenie 2600zł. Zastanawiałam się także nad Tribanem i próbą wstawienia opon, które przeżyją coś więcej niż asfaltową trasę, ale wygląda na to że dużo szerszej opony tam nie włożę, więc takie rozwiązanie raczej się nie sprawdzi. Przeglądając różne rowery trafiłam też na Rometa Mistrala za niecałe 2200zł http://www.romet.pl/Rower,MISTRAL_CROSS,10,702,706,14421,2016.html Czy ktoś potrafi powiedzieć co to za rower i do czego się nadaje? Na stronie Rometa mamy go w dziale "city", a na allegro z dopiskiem "cyclocross". Istnieją jakieś inne opcje przy tak niskim budżecie czy najlepiej byłoby celować w tego Accenta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Romet to przełajówka,odpowiednik Accenta,ale na gorszym osprzęcie.Mając kasę dopłacilbym do Accenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StaryRomeciarz Napisano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Witam, Tylko gdzie takiego Accenta dostać? (pytam bo sam jestem zainteresowany) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.