Skocz do zawartości

[Rower] Rower do dirt lub streetu jak złożyc go od podstaw?

Irradiated

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co potrzebuje do złożenia roweru do tak jakby to ująć dirtu badź streetu odrazu mowie ze jestem kompletnym retardem i nie znam sie na rowerach prawie w ogóle ale chcialbym zlozyc sobie rower z ramą Kross sign DS 17cali uzywana oczywiscie chciałbym zeby rower byl prosty mial grube opony wolno bieg z jednym biegiem z jednym tylnym hamulcem tarczowym mechanicznym i zeby byl jak najtanszy sry lecz nwm co konkretnie potrzebuje zeby taki rower zlozyc chodzi mi o wszystkie potrzebne mi czesci wiem tylko tyle ze rama kosztuje ok 200zl a opony po 75zl za sztuke a ja niechcialbym przekroczyc sumy 1100zl chodzi mi ogolem o wszystkie czesci jakie potrzebuje wypisane zebym wiedzial co musze kupic sry za bledy ortograficzne.

Napisano

Wciskaj czasem prawy alt.

Jak nie składałeś roweru i nie masz zbytnio pojęcia to zapewne nie masz narzędzi typowych rowerowych. Koszt samych narzędzi to już spory koszt. Części trochę jest i myślę, że łatwiej będzie poszukać w Google a tutaj zapytać o konkretne porady dotyczące modeli, jakości, kompatybilności, itp.

Miłej zabawy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...