Skocz do zawartości

[rower] Co o nim sądzicie

Swares574

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej, przed chwilą znalazłem na olx'ie ciekawą ofertę. Mianowicie taką: http://olx.pl/oferta/mtb-octan-one-dual-dirt-street-26-pilne-CID767-IDg0mhx.html#9b57f15346 750zł to nie dużo, a zawsze można coś z targować. zostało by mi ok. 800zł na zakup/wymianę części. Na pewno kupił bym sobie hamulec shimano deore na przód i może wymienił napęd i dodał przerzutki żeby rower stał się bardziej funkcjonalny. Co o tym sądzicie? Opłaca się?

aa i co sądzicie o tym tylnym hamulcu?

Napisano

Za 700 stówek można zabrać korba fsa, nowy tylny hamulec i jeżeli faktycznie łańcuch to wszystko gra. Wymienił bym od razu kierownice ale możesz jakiś czas pośmigać. Poczekaj może ktoś inny wyrazi opinię a tym czasem zarezerwuj już rower i utarguj do 700 chociaż.

Napisano

Kierownice, mostek, opony, i koła bym zmienił bym na początek, następnie dokupił bym hamulec shimano deore na przód oraz odnowił bym ramę na jakiś "żywszy" kolor.

• Mod Team
Napisano

Mi stwierdzenie serwisowany na bieżąco kojarzy sie z tym że rower jest tak marny że trzeba przy nim kręcić non stop heh.

Nie kupuj deore. A jak już to koniecznie nowe, koniecznie w sklepie, najlepiej w okolicy i koniecznie z pełną dokumentacja i przygotuj się na gwarancję :-P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...